Roger spelar bas i Sméns. Han är en rockguru som bl.a. spelade i den bästa, tycker författaren, upplagan av Wham Glam Boys. De var ett coverband som vandrade i "kopieringsgenren" och gjorde detta väldigt bra.

Roger är nog en av de allra smidigaste människor man kan ha att göra med.  Med "smidig" menas: Han är aldrig på omotiverat dåligt humör, positiv till det mesta, festglad och en riktig kompis(som i OLW-reklamen), (han brukar nämligen bjuda Jonne på godis).

Om det är av aktieintresse eller av ren vänlighet det vet man inte, men faktum är att det är han som håller GB:s försäljningssiffror uppe på isglass, då i huvudsak Igloo & Piggelin. Vid det tillfälle då GB lade ner tillverkningen på Igloo så gick Roger omkring med sorgband runt armen i över en månad. De andra medlemmarna i Sméns förstod naturligtvis allvaret i Rogers situation och försökte att stötta så gott det gick. Med glada och entusiasmerande tillrop, om att glassen nog snart var tillbaka i produktion, gick Roger igenom denna kris helskinnad trots allt. Glädjen stod senare högt i tak när GB senare basunerade ut att Igloo skulle få göra ett återinträde på glasskartan. Vilken glassfest det blev.

 

[Start] [ Bandet] [Historia] [Shop] [Skivor ] [Tour] [Texter]

©2000 Sme´ns Baglomma          Design och Produktion  Patric Jeppsson