Nisse spelar piano och dragspel i Sméns.

Nisse är en ordningsmänniska ut i fingerspetsarna. Som gräsklippare så använder han nagelsax, som räfsa, till att kratta garageuppfarten med, så använder han pincett etc.

Han är urtypen för en säljare och borde nog ha varit det istället för att äga Nolato Mobile, eller vad han nu gör därinne.

Nisse har ett förflutet i rocksvängen, närmare bestämt i Headline. Ett band som var på uppgång hela sin existerande period, i varje fall i Broby. Bandet red på Europe-vågen med allt som hörde därtill, pudelfrissa, tegelstensskurade jeans ihop med en kort 80-talskavaj. Snyggt! Permanetningarna blev dock dyrare än vad bandet lyckades få i gage på sina spelningar och bandet splittrades. Kryllorna lade sig och Nisse började 1996 att spela med Sméns. Nisse hävdar dock än idag att Europe alltid har varit större än Beatles. Trots sitt, numera, raka hår så har han fortfarande en kryllig musiksjäl.

Nisse är en god kamrat som är väldigt entusiastisk. En kille att lita på.

Frågar ni Nisse om ovannämnda personlighetsprofil stämmer så kommer han troligen att förneka att något utav det skulle vara sant. Detta p.g.a. en begränsad sjävinsikt.

 

[Start] [ Bandet] [Historia] [Shop] [Skivor ] [Tour] [Texter]

©2000 Sme´ns Baglomma          Design och Produktion  Patric Jeppsson